Disclaimer

Disclaimer van Autobedrijf Martin Sanders

Deze disclaimer regelt uw gebruik van de website van Autobedrijf Martin Sanders (hierna te noemen “wij”, “ons” of “Autobedrijf Martin Sanders”). Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet. Als u het niet eens bent met een deel van deze disclaimer, verzoeken wij u vriendelijk deze website niet te gebruiken.

  1. Nauwkeurigheid van informatie

Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie op deze website te verstrekken. Autobedrijf Martin Sanders is echter niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, onvolledigheden of verouderde informatie. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

  1. Gebruik op eigen risico

Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico. Autobedrijf Martin Sanders aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de website of de informatie die erop wordt verstrekt.

  1. Externe koppelingen

Deze website kan koppelingen naar externe websites bevatten. Autobedrijf Martin Sanders heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of nauwkeurigheid ervan. Het opnemen van dergelijke koppelingen impliceert niet de goedkeuring van de inhoud door Autobedrijf Martin Sanders.

  1. Intellectuele eigendom

Alle tekst, afbeeldingen en andere inhoud op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Autobedrijf Martin Sanders, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om enig materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige manier te gebruiken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Autobedrijf Martin Sanders.

  1. Wijzigingen in de disclaimer

Autobedrijf Martin Sanders behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Herziene versies van de disclaimer worden op deze website geplaatst. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de meest recente versie van de disclaimer.

  1. Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die op deze website vermeld zijn.

Laatst bijgewerkt: 19-12-2023