Copyright

Copyright van Autobedrijf Martin Sanders

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Autobedrijf Martin Sanders, tenzij anders aangegeven. Het is ten strengste verboden om enig materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige manier te gebruiken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Autobedrijf Martin Sanders.

Autobedrijf Martin Sanders behoudt alle rechten op intellectueel eigendom met betrekking tot de inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten en merkrechten.

Alle handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen die op deze website worden weergegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars, en het gebruik ervan op deze website houdt geen aanspraak in op enige verbondenheid met of goedkeuring door de eigenaars van deze merken, dienstmerken of handelsnamen.

  1. Toestemming

Als u toestemming wenst om enig materiaal van deze website te gebruiken, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op deze website vermeld zijn.

  1. Contact

Voor vragen met betrekking tot het gebruik van materiaal van deze website of voor verzoeken om toestemming, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die op deze website vermeld zijn.

Laatst bijgewerkt: 19-12-2023