Over ons

Over ons

Over ons

Autobedrijf Martin Sanders: uw autopartner

Welkom bij Autobedrijf Martin Sanders, waar persoonlijke service en kwaliteit hand in hand gaan. Ons bedrijf is meer dan alleen een plek waar u uw auto kunt kopen of onderhouden. Wij zijn een gepassioneerd team dat streeft naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Service van topkwaliteit

Wat ons onderscheidt, is niet alleen het feit dat we uw one-stop bestemming zijn voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s van elk merk, maar ook dat we trots zijn op onze rol als officiële leverancier van originele onderdelen voor Toyota, Suzuki, Lexus en Daihatsu. Dit betekent dat u bij Autobedrijf Martin Sanders kunt rekenen op niets minder dan topkwaliteit.

Vakkundig team

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die niet alleen de technische aspecten van auto’s begrijpen, maar ook het belang van persoonlijke aandacht en zorg. Of u nu op zoek bent naar uw droomauto, een betrouwbaar onderhoudsteam of gewoon een warm welkom, bij ons vindt u het allemaal.

Tevreden klanten

Stap binnen, ontdek de wereld van Autobedrijf Martin Sanders en laat ons u verwelkomen met een kopje koffie en een glimlach. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u de beste service te bieden die u verdient.

Team

Maak kennis

Ons team van vakkundige monteurs en service- en verkoopadviseurs staat voor u klaar.

Martin Sanders
Zaakvoerder

Martin is begonnen als monteur. Opgewerkt tot LPG specialist en APK keurmeester.

Vanaf 1997 zijn wij Suzuki dealer in een nieuw pand aan de Ceintuurbaan in Roden. Martin is verantwoordelijk voor de in en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Marco Hagedoorn
MONTEUR & KEURMEESTER

Marco is een enthousiaste eerste monteur met APK bevoegdheid Hij is de diagnose en Airco specialist van het bedrijf

Alle voorkomende reparaties en onderhoud verricht hij van elk merk en type auto, Marco is ook verantwoordelijk voor de aftersales en het magazijn.